5.9.2009

Oma pantteri

Isot eläimet loikkivat (ovat loikkineet jo jonkin aikaa) t-paitoihin! Alla oleva pantteri löytyy H&M kevät 2009 kuvastosta, mutta oman tee-se-itse -pantteripaitani sain aikaiseksi vasta n. viikko sitten.


Ihastuin tähän ison t-paidan kuvaan niin paljon, että pelastin paidan materiaalivarastoon odottamaan sen toista tulemista. Sinne se sitten unohtui pitkäksi aikaa, kunnes ompelukoneen puhdistamisen jälkeen iski akuutti ompelemisen tarve. Lyhensin olkasaumoja ja nostin hihat alkamaan oikealta paikalta. Sitten ompelin sivusaumat kaventaen paidan samalla soppelin muotoiseksi. Niin ja pääntien resorin leikkasin pois kokonaan. Yleisvaikutelma on paljon kivempi vähän avonaisemmalla pääntiellä. 


Koska paita edelleenkin oli niin tavallisen mallinen, halusin selkäpuolelle jotain erilaista. Päätin kokeilla tätä monessa muotiblogissakin nähtyä tekniikkaa. Tällä hetkellä tuo solmujono on kiinni hakaneulalla, koska en osannut päättää näyttävätkö riekaleet paremmalta solmittuna vai vaan suorana roikkuen. Nyt kuvasta huomaan, että jonoa voisi ihan hyvin jatkaa vaikka toiselle olkapäälle tai kapenevasti kohti niskaa. Musta osa on ihan erillistä toppia, mutta reikäkuvion lopullisen muodon varmistuttua selkäpuolelle voisi ommella ihan pysyvän suojakappaleen.


Tykkään lopputuloksesta ja paita on päässyt jo ulkoilemaankin pariin otteeseen.

1 kommentti:

  1. ai näitä voi kommentoidakin ! Hoo, hienoa työtä tehty taas!

    VastaaPoista