16.9.2009

Hanna vs. Pandoran laatikko 2 - 1

Sain tänään valmiiksi toisen "keskeneräisten ompelusten" -laatikossa lojuneen vaatteen. Muistan, että tämä hame lensi laatikkoon, koska en osannut päättää laskosten paikkoja ja muotoja vaikka kuinka sommittelin ja testailin. Aina näytti jotenkin kummalliselta ja tönköltä. Huomatkaa alla olevassa kuvassa myös kuvausassistentti nro. 2 ja nro. 1:n häntä


Tulin loppujen lopuksi siihen tulokseen, että laitan eteen vastalaskokset ja pienennän takaosaa siten, ettei sinne tule laskoksia ollenkaan. (Jostain kumman syystä kaikenmalliset laskokset tahtoivat vaan leventää takapuolta entisestään...;)) Helmaan lisäsin pitsireunuksen. 

Pidän lopputuloksesta, mutta jos yhden asian muuttaisin niin pehmentäisin materiaalia. Laskokset laskeutuisivat kivemmin, eikä vaikutelma olisi niin tönkkö. Hameeseen on siis käytetty yhdet vanhat farkut ja vanhojenpäiväpuvun ylijäämäpitsiä. Myös vetoketju ja vyötärökaitale ovat peräisin samaisista farkuista. 


Se otsikon yksi piste Pandoran laatikolle johtui liituraitacaprihousuista, joihin ei kuitenkaan ollut tarpeeksi kangasta. Jemmaan odottelemaan josko joskus tulevaisuudessa sopisivat paremmin, hih.

1 kommentti: