16.6.2009

Tilaus Karmashopista

Olin jo pitkään halunnut tilata reilun kaupan vaatteita Karma Shopista. Kun kaupan 2v syntymäpäivien kunniaksi tilaukset sai (ja saa edelleenkin juhannukseen saakka) ilman postikuluja niin päätin käyttää tilaisuuden hyväkseni ja testata ovatko ne luomupuuvillaiset vaatteet sitten jotenkin erilaisia. 

Tilauksen toimitus oli todella nopea. Tilasin viikonloppuna, maanantaina sain sähköpostia, että tuotteet on lähetetty ja tiistaina ne jo tupsahtivat postiluukusta.


Tällä lähes täydellisen mallisella t-paidalla oli hintaa 19,90e ja se on tälläkin hetkellä päälläni. Kokovalinta osui nappiin ja paita todellakin on ihanaisen pehmeä! Helma on kerrankin tarpeeksi pitkä, eikä paitaa tarvitse olla koko ajan nykimässä alaspäin. Nyt toivon vain hurjasti, että paita kestää pesuissa nukkaantumatta. Vaikka tämä olikin kallein t-paita minkä olen koskaan ostanut, voisin kuvitella tilaavani toisenkin jos värivalikoima olisi laajempi. 


Hipsterssit (15,90e / 3kpl) olivat valitettavasti yhtä kokoa liian suuret. Nämä löystyivät päällä heti niin löysiksi, että menivät ruttuun ja painoivat hieman ikävästi vaatteiden alla. Koska nämäkin ovat kuitenkin ihanan pehmeää materiaalia niin säästän ne vaikkapa pyjamanhousuiksi.

Summa summarum: ensimmäinen tilaus Karma Shopista oli oikein positiivinen kokemus huolimatta väärästä kokovalinnasta. Tulen varmasti tilaamaan kaupasta myöhemminkin, kunhan tulee oikea tarve (hah!) ja opiskelijabudjetti antaa myöten... valikoimassa on vaikka kuinka paljon ihania tuotteita, mutta ymmärrettävästi reilun kaupan tuotteet maksavat jonkin verran enemmän. 

Kuvat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti