24.6.2009

Pikapäivitys

Vielä pikainen korutarvike/koru -päivitys. Kesäiseltä kaupunkipyrähdykseltä lähti mukaan hieman korutarvikkeita Sinooperista. Ajattelin tilata korupiikkejä netistä, mutta koska en ole vieläkään saanut päätettyä mistä nettikaupasta tilaisin, tilaus on siirtynyt eteenpäin jo kolmella viikolla. Halu päästä tekemään vihdoinkin jotain niistä aikaisemmin ostamistani korvakorukoukuista voitti ja ostin kahdenlaisia piikkejä.


Vasemmalla korupiikki 40mm, 20kpl, 2,80e (0,14e/kpl)
Oikealla korupiikki 20mm, n. 50kpl, 3,40e (0,07e/kpl)

Pidemmissä korupiikeissä toinen pää on latta ja lyhemmissä piikki on taivutettu renkaaksi.

Piti siis heti päästä testaamaan korvakorujen tekoa, vaikka ei ollut muunlaisia helmiä kuin noita pieniä. Tai no olisi ollut, mutta eivät sopineet näihin kullanvärisiin koukkuihin. Pienten piikkien vääntely oli vaikeampaa kuin luulin, mutta ensimmäiseksi harjoitukseksi nämä korvakorut saavat kelvata. Nyt vain jännittämään saattaako tällaisia ei-jalometallisia koukkuja pitää korvissa ilman ihottumaa. Ainiin, kokonaishinnaksi näille korvakoruille tuli 1,10e. Helmille en osaa laskea hintaa, joten pyöristin 1,06e hieman ylöspäin :)


Niin ja tässä lopussa vielä kuva muovihelmistä jotka löytyivät Pohjolan Pariisista. Rasiassa 10kpl helmiä 1e (0,10e/kpl).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti