24.6.2009

Sohvantauksen muodonmuutos

Tuotuani ompelukoneen ja kangasvarastoni tähän asuntoon, olohuone on ollut aina enemmän tai vähemmän kaaosmaisen näköinen. Kangaslaatikoita on todella vaikea saada siistin näköiseksi kun ne tursuavat erivärisiä tilkkuja. (Huomaa kuvissa myös tärkeän näköinen kuvausassistentti)


Nyt on kuitenkin otettu askel parempaan suuntaan ja investoin kankaille säilytyspaikaksi 3kpl 55l muovilaatikoita. Aivan kaikkia kankaita ei noihinkaan laatikoihin saanut mahdutettua, mutta pahvilaatikoiden väheneminen kahteen siisteyttää jo olkkaria kummasti. Vielä siistimmän lopputuloksen olisi saanut kun olisi ostanut läpinäkymättömiä laatikoita, mutta siinä taas kärsisi käytännöllisyys. Nyt laatikon kyljestä näkee helposti mitä kankaita se sisältää.

Niin, ja alunperin pahvilaatikoita oli jäljellä enää yksi. Sitten lähdin järjestelemään varastoa, josta löytyi vielä yksi suuri pahvilaatikollinen tilkkuja! Voi ei! Jouduin karsimaan kankaita taas kovalla kädella ja sydän verta vuotaen, että sain ne uudetkin mahtumaan noin pieneen tilaan. Hamstraajan elämä on rankkaa.



Tuntui isolta menekiltä ostaa yli 11e laatikoita, mutta investoinnin kannattavuus näkyi heti kun kankaat sai vaihdettua pahvilaatikoista muovisiin. On se sohvantaus niin paljon siistimpi nyt! Tarkkasilmäinen katsoja voi jopa havaita sohvan pilkottavan laatikoiden takaa tässä jälkeen-kuvassa.

Kuvat joutui lataamaan järkyttävän suurina ja rajaamattomina, koska en päässyt varsinaisella koneella näitä muokkaamaan. Vaihdan nämä pikimmiten uusiin kunhan pääsen taas photoshopin äärelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti