24.6.2009

Miten ilman tätä on pärjätty!?

Niinpä niin. Kävin ostosreissulla Tiimarissa ja Tokmannilla ja Tokmannilta ostin täysin heräteostoksena tällaisen kuumaliimapistoolin. Tai siis olen kyllä aiemminkin jo miettinyt, että tällainen olisi varmaan kätevä, mutta heräteostoksena siksi etten ollut etukäteen suunnitellut ostavani pistoolia nyt, enkä ollut vertaillut etukäteen eri merkkejä tms. No, pyssyn hinta oli 8,99e, joten 15min pähkäilyn jälkeen uskaltauduin tekemään ostopäätöksen. (Tokmannilla on yllättävän hyvät kuumaliimapistoolivalikoimat). Tässä miniversiossa on askarteluun sopiva kapea "lisä" kärjessä ja liimojakin olisi saanut ostettua eri värisenä. (Kuvassa oleva liimapaketti maksoi muuten 6,50e). Vaikuttaa siis aivan ideaalilta korujen tekemiseen.


Uutta lelua piti päästä heti testaamaan ja Tiimarista samalla reissulla ostettu kullan värinen alumiinilanka pääsi myös mukaan testiin. Langan alkuperäinen hinta oli 3,95e josta sai vielä opiskelija-alennusta 0,59e. Otsikkoon viitaten, näiden korujen askartelussa kuumaliimapyssy oli kyllä ihan ehdottoman tarpeellinen! Tavallisen liiman kanssa olisi vain sotkenut ja menettänyt hermonsa kuivumista odotellessa.

Pyöreiden korujen malli on lainattu kummitädiltä saadusta korusta. Nuottiavain kaikessa yllättävyydessään ideoitu itse :)


Kuumaliimapistooli pääsi osoittamaan käytännöllisyytensä myös koruaskartelun ulkopuolella. Miten sattuikin, että norsukastelukannulta tipahti silmä juuri samana päivänä kun pyssy kotiutui... Kuumaliimalla me paikkasimme sen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti