11.7.2009

Muodonmuutoksia

Sain palautetta, ettei sohvantauksen muodonmuutoksen ennen ja jälkeen kuvista kuulemma huomannut paljoakaan eroa. Saattaa olla, ettei ulkopuolinen huomaa tässä seuraavassakaan kuvassa kovasti parannusta, vaikka omasta mielestä kirjahyllyn ulkonäkö muuttui täysin! Tällainen avohylly ei ole oikein paras säilytysratkaisu pikkutavaroille (askartelu- ja ompelutarvikkeet, napit, keskeneräiset ompelukset, korut... ) , ja elättelenkin toiveita että tähän käyttöön saataisiin vielä jokin parempi hylly/laatikosto/lipasto/varasto... (Laatikot Lidlistä, 6kpl/4,95e)


Postauksen toinen muodonmuuttaja on vanha muovihelmistä tehty koru, jonka pituus oli ongelmallinen: liian lyhyt kaulakoruksi, mutta liian pitkä ranteeseen. Pujottelin helmet uudestaan kumilankaan ja isojen muovihelmien väliin tuli lisäksi violetteja siemenhelmiä. Korusta jäi vielä helmiä toiseenkin rannekoruun.


2 kommenttia:

  1. oijoi,mulla on ollut pikkutyttönä juuri samanlainen kukkakaulakoru,mutta täysvalkoisena! Kauniisti olet uudistanut rannekoruksi :)

    VastaaPoista