7.7.2009

Helmilähetys!

Tilasin ensimmäistä kertaa helmiä netistä, kaupasta nimeltä Kirjohelmi. Valikoima oli niin laaja, että valitseminen oli ihan tuskallista! Sain niin ison kasan helmiä ostoskoriin, että loppujen lopuksi piti vähän karsia. Lähetys saapui muutaman päivän kuluttua tilaamisesta ja aamukahvi jäähtyi kuppiinsa, kun unohduin ihastelemaan uusia postin tuomia ihanuuksiani. (Tilaukseen kuului myös pyöröpihdit, mutta ne unohtuivat kuvasta). Niin ja sydämeni valloitti lopullisesti tilaajalahjapussukka, johon oli valikoitu samantyylisiä helmiä kuin mitä tilaukseni sisälsi!

Uusia helmiä ja pihtejä piti tietenkin päästä heti kokeilemaan ja tein leppäkerttuhelmistä ja hopeoiduista korupiikeistä nimpparilahjasetin johon kuuluivat korvakorut ja rannekoru. Iih! Niistä tuli huomattavasti enemmän korun näköisiä kuin edellisistä siemenhelmiväkerryksistä! Kävi kuitenkin niin, että leppiksiä ei jäänyt tarpeeksi omiin kesäkoruihin... ja sehän tarkoittaa vain ja ainoastaan uutta tilausta ;)

Leppäkerttuhelmet eivät olleet ainoat artikkelit jotka loppuivat kesken. Näitä ihanaisia vihreitä foliohelmiä täytyy saada lisää! Rannekorutarpeiksi, kaulakoruun... Ovat niin kevään ja kesän värisiä, notta vaikka säät yrittävätkin pitää kesämielen loitolla niin nämä korut piristävät kummasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti