3.1.2012

Tapahtunutta

Yrityksen perustamisen lisäksi on sattunut muitakin mukavia tapahtumia! Blogini sai ensimmäisen tunnustuksen Sata ja yksi käsityötä -blogin Tanjalta. Kiitoksia tuhannesti!


Osallistuin syksyllä myös Tikbumsa-blogin 2v syntymäpäiville käyttämällä hyväksi nettikauppojen tarjouksia ja osallistumalla arvontaan. Ja kuinka kävikään, arpaonni suosi jo toisen kerran blogihistoriani aikana! Ennenkuulumatonta! :)

Voitin alla näkyvän palkinnon (kuva lainattu Tikbumsan blogista). Ihanasta kirahvikankaasta syntyi jo ruokalappuja sukuun pian syntyvälle pienokaiselle. Rakkaudella tehty -merkki ommeltiin kiinni samalle vauvelille joululahjaksi ommeltuun nukkupussiin. Suuret kiitokset myös Tikbumsan suuntaan!


Nyt kävi kuitenkin niin, että joulua edeltävässä tohinassa en muistanut kuvata noita ompeluksia. Voi mikä tohelo! :D Täytyy kysellä jos saisi kuvia sitten kun pääsevät ihan oikeaan käyttöön helmikuun tienoilla.

Niin, ja tunnustus olisi tarkoitus laittaa eteenpäin viidelle blogille, mutta koska olen sen verran myöhässä liikkeellä, tämä on varmasti kiertänyt jo kaikki lempiblogini. Sanon kuitenkin, että yllä mainitut kaksi blogia ovat kuuluneet suosikkeihini siitä asti kun blogeihin löysin. Uskomattoman hienoja käsitöitä ja millä tahdilla! Käykää tutustumassa jos ette ole vielä kurkanneet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti