4.1.2012

Joululahjoja vol. 1

Harmittavien joulunaluskiireiden (lue paniikin) vuoksi puolet joululahjoista jäi kuvaamatta. Tässä nyt esittelyssä kuitenkin niitä, mitkä vielä muisti kuvata.

Kierrätys-keittiökäsipyyhkeet. Tiedättehän niitä, jotka ripustetaan roikkumaan uunin rivasta tai kaapin vetimestä. Päämateriaalina kirpparilta löytynyt, uudenveroinen jättipyyhe. Pyyhkeessä toisella puolella ruudut olivat oransseja ja toisella puolen vihreitä. Näin sai mukavasti tuotteisiin hieman variaatiota. Päärmäykset ja tarraosa ovat vanhaa pöytäliinaa. Värit sattuivat sopimaan hyvin yksiin!

Kanttaukset käänsin vinonauhankääntäjällä, joka mielestäni on ollut hyvä ostos, vaikkei nauha ihan tehtaalta tullutta kanttia vastaakaan.


Pefletit. Pefleteissä käytetty kankaan molempia puolia, ihan kuten pyyhkeissäkin, ja näin saatiin miehille ja naisille erottuvat mallit. Kangas on siis todellakin ihan samaa molemmissa, eriväriset kanttaukset vielä selventävät eroa. Vinonauha käännetty taas omalla kääntäjällä. Taitaa olla jo nyt maksanut itsensä takaisin. Ostin käsityömessuilta myös pienemmän, 18mm kääntäjän tuon 25mm kaveriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti