20.5.2011

Perheenlisäystä!

Nyt on ilouutisia tiedossa! Meille muuttaa (toivottavasti) ensi viikon aikana uusi perheenjäsen. Sain vihdoin ja viimein usean vuoden pähkäilyn päätökseen ja löysin itselleni uuden ompelukoneen. Se on uusi malli Paffilta, joka on lähes täysin elektroninen. Tuota elektronisuutta aluksi hieman vierastin, mutta kaipa se on minunkin otettava askel eteenpäin tässä teknologian kehityksessä :)

Asioita mihin koneessa ihastuin olivat mm. polvinostin. Kun kuulin, että kotikoneisiinkin on saatavilla sellainen yleellisyys, en oikein voinut harkitakaan muunlaisia vaihtoehtoja. Toinen ompelua huomattavasti helpottava asia on langan altakatkaisu. Kone siis katkaisee automaattisesti langat nappia painamalla. Ja vielä yksi tärkeä pointti oli paininjalan nouseminen niin korkealle, että sen alla mahtuu heiluttelemaan sormea. Kun on useampaan otteeseen yrittänyt tunkea paksuja takin saumoja tai vaikkapa vain farkun lahkeensuita paininjalan alle, osaa kyllä arvostaa tätä ylimääräistä tilaa.

Näiden "välttämättömyyksien" lisäksi koneessa on myös hurja määrä koristeompeleita, joita en ole koskaan ajatellut tarvitsevani. Testasin konetta ompelukoneliikkeessä pariin kertaan ja hoksasin, että saatan ehkä sittenkin ystävystyä koristeompeleidenkin kanssa :)


En malta odottaa! Enkä osaa päättää mitä ompelisin ensimmäiseksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti