6.5.2011

Huomenta Pesonen!

Koska kotosalla ei suuremmin ompeluksia valmistu nyt työharjoittelun aikana, niin ajattelin hieman vilauttaa mitä siellä harjoittelussa on valmistunut :) Tein näyttönä vaatteet Viiru & Pesonen -näytelmän Pesoselle. Koska näytöksiä saattaa olla kaksikin päivässä, on näyttelijöillä hyvä olla tarpeeksi vaihtovaatteita. Paitoja valmistui yhteensä neljä, samoin kuin housuja. Liivejä ompelin kaksi. Kuvassa näkyvää hattua en ole tehnyt. Vaatteet ja lavastuksen on kirjojen pohjalta suunnitellut Jyrki Seppä.


Viirua ja Pesosta esitetään Oulun kaupunginteatterissa kevään ajan ja se jatkuu vielä ensi syksyyn, joten jos lukijoilla on 4+ ikäisiä lapsia niin käykäähän katsastamassa. Näytelmä viihdyttää kyllä aikuisiakin :)

Kalevan arvostelu näytelmästä löytyy täältä. Kati Leinosen ottama kuva on myös lainattu Kalevan sivuilta.



2 kommenttia:

  1. Hienoa kun olet päässyt kokeilemaan teatterielämää puvustamon puolelta. Mitäs pidit? Itsekkin olin aikoinaan harjoittelussa juuri samaisessa paikaassa - noin sata vuotta sitten ;-)

    VastaaPoista
  2. Pidin aivan valtavasti! Paikan ihastuttavat ihmiset ja mielenkiintoiset tehtävät tekivät siitä kyllä aivan unelmien työpaikan! :) Tarkoituksena jäädä vielä harjoittelemaan vähän lisää ja sitten myöhemmässä vaiheessa vielä hakea opiskelemaan teatteripuvustusta.

    Miten hauska sattuma että sinäkin olet ollut samassa paikassa! Meillähän saattaa olla yhteisiä tuttuja :)

    VastaaPoista