24.5.2010

Äitiyspait... eikun kesätunika!

Tämä aikaisemmin tehty hamehan oli alunperin pitkä mekko. Mekosta jäi vielä yläosa käyttämättä ja mietin aika pitkään miten sitä muokkaisin. Siinä oli niin hirvittävästi... kaikkea. Kirjavan kuosin lisäksi löytyi kaarroketta, rimpsua, pitsiä, halkiota, nappeja ja kaulusta. Jos en olisi niin ihastunut tuohon tammenterhokuosiin, sekä aivan ihanan pehmeään materiaaliin (lähes flanellimaisen pehmeää, mutta ohutta puuvillaa(?)) olisin saattanut viskata tämän menemään jo aikoja sitten toivottomana tapauksena.


Vähensin "häiritseviä" tekijöitä mahdollisimman paljon. Irroitin kauluksen ja kaarroketta kiertävän pitsin, sekä otin myös hihat irti kokonaan. Kaarroketta kiertää myös poimutus, joka jää hauskasti ikään kuin mihihihoiksi olkapäille. Vieläkin tekisi mieli jotenkin rauhoittaa tätä tunikaksi muuntautunutta paitaa, mutta en oikein keksinyt miten sen tekisin. Jotain yksiväristä mustaa nauhaa valkoisen pitsin tilalle? Koko kaarroke mustaksi? Ideoita?

Samasta kankaasta valmistuneen hameen lailla tämä tunika osoittautui aika epäedulliseksi kuvattavaksi. Hirmuisen valitettavaa, ettei kuva pysty välittämään kankaan pehmeyttä ja käyttömukavuutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti