21.8.2011

Juju-kerho

Olen tosiaan aika helppo ihminen, mitä tulee kaupanpäällisiin, tilauslahjoihin ja tuotenäytteisiin. Juju-kerhon olemassaolon olin rekisteröinyt jo aikaisemminkin ja jopa selaillut, mitä kirjoja valikoimista löytyisi. Päätin kuitenkin liittyä vasta nyt, kun liittymistarjouksena oli mahdollisuus saada Joka tyypin kaavakirja 2 vain 1 eurolla! Se ensimmäinen osahan minulta löytyi jo aikaisemminkin ja sitä on jopa tullut käytettyä.

Kaveriksi kaavakirjalle valikoin Pitsikirjan, joka pikaisella silmäyksellä on lukupaketti pitsin historiasta, valmistuksesta, värjäyksestä ja uudelleen käyttämisestä. Tämäkin vain 1e :)

Niin ja sai sieltä tilaajalahjaksi myös bambusukkapuikkoja ja -virkkuukoukkuja säilytysrullineen sekä kassin neuletöille ja tarvikkeille. Edellisen postauksen mysteerineulomus sai siitä kodin itselleen.



Kyseessähän on kirjakerho ja kerhon sääntöihin kuuluu, että jäsenaikana pitää ostaa vähintään 2 jäsenhintaista kirjaa, tai muuten joutuu maksamaan näiden liittymislahjakirjojen hinnan takaisin. Ensimmäistä kertaa tällainen sääntö ei haitannut ollenkaan, vaan valikoimasta näytti löytyvän vähän liiankin monta kiinnostavaa opusta... ;)

(Kuvat lainattu täältä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti