30.3.2011

Haaste!

Sain hauskan yllätyksen XL-Ommel -blogista, kun minut haastettiin seuraavanlaiseen tehtävään:


"Esittele blogissasi sinulle mieluinen, rakas tai tuikitarpeellinen ompelutarvike. Pelkkä kuvakin riittää, mutta ainahan on kiva kuulla miksi valitsit juuri kyseisen esineen."

Oma tuikitarpeellinen asiani liittyy lähinnä ompelutarvikkeiden järjestyksessäpitämiseen ja organisointiin. Se on tarvikekäärö, jonka tein ammattikoulussa ensimmäisenä vuonna. Siitä lähtien käärö on ollut korvaamaton apu tällaiselle, kröhöm, hieman hömelömmälle ompelijalle! :D Ensinnäkin kaikki tarpeelliset tarvikkeet kulkevat näppärästi yhdessä paketissa. Toisekseen tavarat pysyvät minulla paremmin tallessa kun voin yhdellä silmäyksellä tarkistaa ovatko kaikki taskut täynnä. Kaavoituksessa käytettävät kaariviivaimet tosin matkustavat omassa pussukassaan käärön sisällä.


Haastan edelleen tähän tehtävään seuraavat suosikkiblogini:

Madam B.C.

Tyttö kylmän maan

Ompeluintoa

Bling

Prinsessat Seinäruusunen ja Monsteriina



5 kommenttia:

  1. Kiva kun lähdit leikkiin mukaan! Heti kyllä pitää lainata sinun sanomisia, että toisen pikkujutuista voi itse oppia aina jotain uutta. Tuo tekemäsi tarvikekäärö, sehän on huippumahtava! Minulla ei ole edes käynyt mielessä, että tuollaisenkin voisi tehdä ompelutarvikkeille. Samanlainen käärö löytyy minulla kyllä siveltimille,neulepuikoille ja virkkuukoukuille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta :) Pitääpä hetki miettiä, että minkä sitä valitsisi :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos haasteesta! Nyt miettimään..

    VastaaPoista
  4. Xl-ommel blogin kautta tänne eksyin :)
    Ja mielenkiinnolla odottelen jatkopostauksia! Aivan upeaa tuunausta ja hyötykäyttöä! (selailin tuossa aika tovin noit postauksiasi :) )

    VastaaPoista
  5. XL-ommel, haasteen kautta löytyy näköjään ompelutarvikevinkkien lisäksi myös tosi ihania uusia blogeja! Niiden parissa onkin mennyt päivä rattoisasti, kiitos myös siitä! :)

    Madam B.C. ja Sara, jään mielenkiinnolla odottamaan :)

    Sani, kiitos kovasti kommentistasi! Piristi päivää suunnattomasti :)

    VastaaPoista