18.9.2010

Nyt se valmistui!

Lähes vuosi sitten aloitettu projekti on vihdoin ja viimein valmis! Olen valmistumisesta aika ylpeä, koska en ole mitään neulojatyyppiä ja tähän tuubikaulaliinaan piti kutoa piiiiiitkästi suoraa kappaletta.

Tässä se lopputulos nyt kuitenkin on:


Kaulaliinan yltää kietoa kolme kertaa kaulan ympärille. Ihana syksyasuste! Kukaan muu näitä tuubeja ei varmaan enää käytäkään, kun olivat muotia jo muutama vuosi sitten. Mutta olenkin kaikkien "muotihömpötysten" kanssa vähän hitaasti lämpenevää sorttia :)

2 kommenttia:

  1. Tuubihuivithan ovat juur tän syksyn juttu! Vaateliikkeessä työskentelevänä tiiän, meilläki niitä vaikka minkälaista, oikein ees tiiä mihin kaikki mahduttais..
    Mutta tuo on aivan mahtava kun saa kolme kertaa kiedottua kaulan ympärille! Muutenkin tuubihuivi on ihan käytännöllinen minusta, pitäis melkein itselläki tehdä jostai jämälangoista..

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! :) Sehän kiva kuulla, että noita tuubeja näkee vieläkin kaupoissa. Kätevämpi neuloja tekaisee tuollaisen varmaan parissa illassa, että puikot ihmeessä heilumaan jos vaan jämälankoja ja aikaa löytyy :)

    VastaaPoista